Πλούσια γκάμα ποτών
ξεχωριστές προτάσεις, ιδιαίτερα προϊόντα και προσιτές τιμές.

Η κάβα ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ κάβα, ιδρύθηκε πριν απο 24 χρονια στο Ηράκλειο Κρήτης και τωρα εδρεύει στο Νοτιο Αξονα της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Τυμπακι..

Μια κάβα η οποία διανύει 24 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον κόσμο του οίνου και των ποτών, έχει κάνει αίσθηση με τη δυναμική, την οργανωμένη και την ποιοτική παρουσία της..

Η κάβα μας καλύπτει με χονδρική πώληση μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις του νησιού μας. Στόχος μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση

Η φιλοσοφία της έγκειται στην εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών, με πλούσια γκάμα, ξεχωριστές προτάσεις, ιδιαίτερα προϊόντα και προσιτές τιμές.

Πολυετή Πείρα Η κάβα μας καλύπτει με χονδρική αλλά και λιανική πώληση πολλές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κρήτης αλλά και μικρότερες, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να διαθέτει άριστα προιόντα και υπηρεσίες.

Επίσης στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα επιλεγμένων πούρων από τους εκλεκτότερους Κουβανέζικους οίκους, συντηρούμενα στις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρείται ανέπαφο το άρωμα και η γεύση τους